Sisäilmatutkimus kahden viikon ajalta

495,00

Sisäilmatutkimus kahden viikon ajalta (lämpö, kosteus, CO2, VOC ja pienhiukkaset)

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Mietityttääkö sisäilman laatu? Onko vaikea päättää, miten lähteä ratkaisemaan asiaa? Aloita sisäilmaongelmien selvittäminen sisäilmatutkimuksen avulla!

Serviz tarjoaa sisäilmatutkimukseen luotettavan, edullisen ja helpon ratkaisun.

  • Tehtyäsi tilauksen, toimitamme sisäilman laatua mittaavat laitteet kotiisi
  • Toimitat meille kiinteistön tekniset perustiedot sähköisellä lomakkeella
  • Saatuasi mittalaitteet, asetat ne ohjeiden mukaiseen paikkaan 14 päivän ajaksi
  • 14 päivän kuluttua lähetät laitteet takaisin
  • 48h kuluessa palautuksesta saat raportin
  • Hinta sisältää toimituskulut molempiin suuntiin

Raportissa esitetään sisäilman mukavuuteen ja terveellisyyteen vaikuttavien tekijöiden tasot kahden viikon ajalta sekä Serviz:n pätevän sisäilma-asiantuntijan laatimat johtopäätökset ja toimenpidesuositukset.

Sisäilmatutkimuksessa mitataan tilan sisäilman lämpötilaa, kosteutta, hiilidioksidia, VOC-yhdisteitä sekä pienhiukkasia kahden viikon ajalta. Näiden perusteella lasketaan sisäilman mukavuus- ja terveellisyysluokitus sekä helposti ymmärrettävä tähtiluokitus jokaiselle eri mitattavalle suureelle. Ammattilaisemme pystyvät näiden mittausten ja kiinteistön teknisten tietojen perusteella arvioimaan, onko tarpeen ryhtyä jatkotoimiin ongelmien selvittämiseksi ja antamaan vinkkejä sisäilman laadun parantamiseen.

Tutkimus soveltuu kaiken tyyppisiin tiloihin. Tutkimustulosten perusteella voidaan esimerkiksi isännöitsijän tai vuokranantajan kanssa aloittaa keskustelu ongelmista, jos niitä ilmenee. Tutkimukseen ei tarvita kiinteistön omistajan erillistä lupaa, sillä se ei aiheuta vaurioita kiinteistön rakenteisiin. Lisäksi sisäilmaongelman toteaminen tutkimuksella ja asiantuntijan lausunto voi oikeuttaa ARA:n tukeen jatkotutkimuksille ja korjausten suunnittelulle. Lue lisää https://www.kunnontarkastus.fi/ara-avustus/

Mikäli ongelmia nousee kahden viikon ajalta suoritettavassa mittauksessa esiin, pystymme tarjoamaan ratkaisut kaikkiin asumisterveysasetuksen mukaisiin mittauksiin ja tutkimuksiin, sekä ongelmien selvittämiseen pätevien rakennusterveysasiantuntijoiden (RTA) toimesta. Lue lisää sisäilmatutkimuksista https://www.kunnontarkastus.fi/sisailmatutkimus/

Kahden viikon ajalta suoritettava mittaus antaa selvästi paremman kuvan sisäilman tilasta kuin hetkelliset mittaukset. Moni tekijä, kuten ulkoilman lämpö ja kosteus, tuuli, ihmisten määrä ja aktiivisuuden taso sekä toimet vaikuttavat sisäilmaan. Kahden vikon ajalta suoritettavassa mittauksessa kyetään paremmin arvioimaan sisäilman tila ja rakennuksen toiminta eri tilanteissa, kuin kertaluonteisilla mittauksilla.

Aloita sisäilmaongelmien selvittäminen sisäilmatutkimuksen avulla nyt!

Lisätiedot

Paino 2 kg
Mitat 20 × 30 × 20 cm